zaterdag 22 december 2018

Kerst voor boekenwurmen

Elk jaar staat Home Alone aan op de televisie en nu met de film All You Need Is Love in de bioscoop staat er weer een kerstfilm op het lijstje. Maar hoe zit dat met boeken?

Hieronder een heerlijk leeslijstje met als belangrijkste thema 'Kerstmis'! Op 'Let it snow' na heb ik ze zelf natuurlijk allemaal al gelezen en zit ik tijdens de kerst alsnog zonder kerstboek. Vooral 'De kunst van Kerstmis' die maar 78 pagina's telt was binnen mum van tijd uit; want hallo - 78 pagina's. Dat noemt dit leesmonster geen boek.Nathalie Cox - Een onverwachte kerst

Volg Charlie die deze kerst in een hondenopvang haar feestdagen doorbrengt. Een knappe pensionklant en leuke dierenarts verwarmen haar kerstdagen!

Chantal van Gastel - Bestemd voor mij

Jessica gaat met haar vriendinnen naar hun oude vakantiehuis waar ze keer op keer haar jeugdliefde tegenkomt. Irritant of toch wel leuk?Josie Silver - Een dag in december

Op een dag in december spot Laurie een knappe jongen in de bushalte. Na maanden tevergeefs zoeken heeft ze hem gevonden: hij blijkt de nieuwe liefde van haar beste vriendin.
Marijke Vos - Van Chanel naar flanel

Jennifer gaat na haar huwelijksdag naar Canada. Alleen. Zonder echtgenoot, want die heeft ze voor het altaar laten staan. In Canada ontmoet ze een knappe sheriff maar knaagt haar verleden aan haar geweten.
Jeske Meinema - Sprookjes bestaan niet

Dol op de Efteling en op Disney? Lees dan het verhaal van Amelie die als face character werkt in pretpark Elfelot. Dat was nooit haar bedoeling. Amelie was er zelf stellig van overtuigd dat ze auditie had gedaan voor het Nationaal Ballet. Maar in plaats van een tutu en spitzen draagt Amelie nu een prinsessenjurk en hoge hakken. En die prinsen zijn helemaal niet zo charmant als dat je zou denken.

Jane Lovering - De kunst van Kerstmis

Harriet viert voor het eerst weer Kerstmis sinds haar echtgenoot is overleden. Tijdens het opsnorren van de kerstboom ontdekt ze een paar stripboeken. Ze verkoopt ze aan een handelaar en wat daar van komt...

Maureen Johnson, John Green & Lauren Myracle - Let it snow


Een trein vol jongeren krijgt pech onderweg op kerstavond. Volg drie jongeren en hun verhaal. Geschreven door drie verschillende auteurs.
Jeske Meinema - A Christmas Playlist

Dol op kerstliedjes? Dan is dit het boek voor jou. Negen korte kerstverhalen gebaseerd op de kersthits die jij en ik kennen en luidkeels meezingen. Heb ik mezelf zojuist twee keer genoemd?

Yes, I did.Als 'selfpubber' mag je jezelf best een beetje sponsoren en zou ik jullie het zeker aanraden om de boeken te lezen. Plus: 'A Christmas Playlist' is tot en met 31 december gratis te downloaden als e-book via Smashwords. Al nieuwsgierig, klik dan hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten