Boeken

Aquifer: Twee Werelden Apart
De onpeilbare diepte van de oceaan is niet de meest voor de hand liggende plek voor een 'shopping queen'. Maar Pinkett Blextone is hier dan ook niet vrijwillig. Het is 2042, de wereld kampt met een groot tekort aan drinkwater. De zelf benoemde shopping deskundige, in het dagelijks leven gewoon koopverslaafd, onderzoekt een onbekende wereld onder water. Stijlvol gekleed, in modieuze outfits, verrast ze iedereen die meewerkt aan het geheimzinnige project. Ver van de bewoonde wereld is de kleine en pittige science chick Pinky het middelpunt van intriges, romances en... gevaar.

Wie zijn de mysterieuze onderwaterwezens? Wat is de rol van de marine? En nog belangrijker; wie gaat met wie?

Aquifer is onder andere verkrijgbaar bij www.bol.com  of bij AmazonAquifer: Over De Grens
Een heerlijk weekje verlof. Dat is welverdiend. De koffers zijn gepakt, de reisbestemmingen zijn zorgvuldig uitgekozen en voordat je met je ogen kunt knipperen zijn de winkels al leeggeroofd. Maar dan wordt een van de stedentripjes ruw onderbroken voordat Pinky haar portemonnee ook maar leeg is. Het onderzoek naar de Aquiferians wordt tegengewerkt. Wie heeft de Aquiferians gevangen genomen? En nog belangrijker: wie heeft zijn mond voorbij gepraat? In een race tegen de klok moeten Pinky en haar collega's achterhalen waar de Aquiferians zich bevinden en ze bevrijden. Hierbij komt Pinky oog in oog te staan met oude bekenden en nieuwe, wel heel aantrekkelijke, kennissen. Al reizend over twee continenten wordt de spanning hoog op gebouwd...
Aquifer is onder andere verkrijgbaar bij:
www.bol.com of bij AmazonVroemvrouw: 
Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers niets meer te verwachten; haar liefdesleven is net zo chaotisch als haar drukke baan. Maar nu dreigt het enige kleine beetje zekerheid dat ze had, haar werk op de praktijk, te vervallen en is Gemma ten einde raad.

Welkom in het hectische leven van Gemma, waar vriendinnen een groter beroep op haar doen dan dat ze aan kan, exen de praktijk terroriseren en een bemoeizuchtige moeder er een persoonlijke levensmissie van heeft gemaakt om Gemma aan de man te helpen.

Vruchtvrouw:
Gemma is terug! En hoe!Een eigen praktijk waar ze altijd van gedroomd heeft en dat is niet alles... Haar liefdesleven is ook opgebloeid zonder dat haar moeder daaraan te pas heeft hoeven komen (hoewel ze zich er uiteraard nog steeds mee bemoeit). Maar voordat Gemma de touwtjes weer in handen heeft lopen de spanningen alweer hoog op. Zo is er een nieuwe stagiaire die dezelfde smaak in mannen blijkt te hebben en lijkt spontaan de gehele vrouwelijke bevolking van het dorp in verwachting te zijn. Inclusief Gemma zelf.

De wanhoop is nabij als Gemma opnieuw de praktijk lijkt te verliezen en ook haar relatie op de klippen dreigt te lopen. En dat zijn alleen nog maar haar eigen problemen. Lukt het Gemma om alles weer onder controle te krijgen?

 


Sprookjes bestaan niet:
Amelie heeft één passie: dansen.
Dat haar familie al jaren op haar neerkijkt omdat ze, ondanks ze de dansacademie heeft afgerond, niet aan het werk komt - dat maakt haar niets uit. Vandaag krijgt ze namelijk de kans van haar leven: auditie doen voor het Nationaal Ballet. Door een klein foutje komt Amelie terecht bij de auditierondes van Elfelot, het grootste pretpark van Nederland en bekend van verschillende animatiefilms. Amelie wordt gecast als een van de personages uit de films. In plaats van haar spitzen en een tutu draagt ze een prinsessenjurk en hoge hakken waarmee ze door het park paradeert en zorgt voor een dosis entertainment voor de bezoekers. In plaats van  een leven als ballerina moet Amelie nu naar geld verdienen als cosplayer.
Drie probleempjes: Amelie heeft niets met kinderen, kan niet acteren en haar hele familie denkt dat ze aangenomen is bij het Nationaal Ballet en heeft de kaartjes voor de voorstelling al geboekt...