Korte verhalen


AQUIFER - Boven Water
Een inleiding op de AQUIFER serie: 
Een geheimzinnig dagboekje brengt marien bioloog Jerry Allen in verwarring. De ontmoeting met eigenaardige zeewezens die Priscilla Blextone in haar eeuwenoude dagboek beschrijft, lijkt levensecht. Haar tekeningen en beschrijving komen overeen met wezens die ook wel zeemeerminnen worden genoemd. Als wetenschapper weet Jerry Allen dat dat niet mogelijk is. Zeemeerminnen bestaan niet. Of…? 

Dan wordt Allen’s verlof onderbroken. De marine heeft dringend zijn hulp nodig. Op een locatie dicht bij het Great Barrier Reef ziet Allen geheime beelden van onbekende wezens die de marine heeft gefilmd. Onbekende wezens die verdacht veel lijken op de zeemeerminnen die Priscilla Blextone twee eeuwen eerder al had beschreven. Zou het dan toch…?

Download het verhaal hier gratis!Vroemvrouw - Prenataal
Maak kennis met Gemma en haar chaotische familie. Op de verjaardag van haar moeder komt de hele familie voor verrassingen te staan. Hoe je het ook wendt of keert; één ding is zeker. Net zoals Gemma’s moeder het graag gewild had: het wordt een verjaardag om nooit te vergeten! 
Download het verhaal hier gratis!Christmas Lights
Met Kerst komen dromen uit. Sacha kan zich als fotografe niets beters voorstellen dan de feestdagen door te brengen onder het Noorderlicht. En dat lijkt haar familie ook te denken. Plotseling zit Sacha als enige vrijgezel tussen al haar kleffe familieleden op een romantisch cruiseschip. Eenzamer dan ooit brengt Sacha de avond door op het dek; waar ze onverwachts toch gezelschap krijgt van een knappe reisgids. Want tenslotte mag niemand met Kers alleen zijn.
Lees het verhaal hier gratis!


Jetlag
Het is zomer. Buiten stijgen de temperaturen, maar binnen de muren van het vliegveld lopen de gemoederen hoger op. Mensen die afscheid nemen, mensen die terugkomen van vakantie en mensen die het vliegtuig missen. Alles wordt vastgelegd door het tv-programma 'Dagelijks Dag';  een combinatie van 'Hello, Goodbye' en 'All you need is love'.  Presentatoren Delia en Daimen vinden zo ook de twee verloren zielen Loïs en Evan met ieder hun eigen bizarre verhaal. Of wordt het dan toch opeens hun verhaal?Lees het verhaal hier gratis!