woensdag 24 augustus 2022

Happy release day!

 Vandaag is de dag! Vandaag is de dag dat er een ongetemde Appaloosa met bonte stippen jouw leven binnen komt galopperen. 

Oké. Hij is wel getemd en hij heet Tango. Hij schopt alleen het leven van Ezra overhoop maar maakt het leven van jou, als lezer, tot een feestje.

Vandaag verschijnt het tweede deel uit de reeks 'Reader's Ranch',  genaamd 'Appaloosa'.  Het eerste deel uit deze serie, 'Criollo', is ruim een jaar geleden verschenen en kon je al lezen. Het vervolg kun je overigens ook prima als stand alone lezen, dus... 😌

Net als haar voorganger is dit ook weer een heerlijke roman die zich afspeelt tussen de paarden zodat wij volwassen paardenmeisjes ein-de-lijk ons hart kunnen ophalen. En ja, er zit ook een knappe cowboy in dit verhaal ter vervanging van de sexy hoefsmid van vorig jaar 😉

Je kan 'Reader's Ranch - Appaloosa' bestellen via deze site, hoe mooi is dat? Er staat een 'Koop-mij-linkje' bij het desbetreffende boek onder het tabje 'Boeken'. Je verzint het niet, ik weet het. 
Het e-book is vanaf vrijdag 26 augustus  verkrijgbaar op Kobo  (Plus) en bol.com!

Voor de mensen die graag willen weten wat ze dan precies kopen heb ik hier de synopsis:

Ezra houdt niet zo van paarden. Of mensen. Tijdens haar puberjaren is ze daarom gestopt met paardrijden en nadat ze is geslaagd lukt het haar maar niet om een studiekeuze te maken. Haar vader is het zat en stuurt Ezra naar haar tante, in de veronderstelling dat hij haar daar een plezier mee doet. Ezra's ouders denken dat ze het paardrijden heeft opgegeven omdat ze gepest werd.


Noodgedwongen vertrekt Ezra naar haar tante zodat ze haar kan helpen haar paard te verzorgen. Ze laat haar beste en enige vriend Jurre achter en begint een nieuw leven. Wat ze niet had kunnen voorzien is dat ze daar een wel erg leuke cowboy tegen het lijf zou lopen en ze op de een of andere manier verwikkeld raakt in het tv-programma van haar neef Frits. Ezra moet zichzelf zien te vinden, haar angst zien te overwinnen en dat onder toeziend oog van heel Nederland.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten