Korte verhalen

AQUIFER - Boven Water
Een inleiding op de AQUIFER serie: 
Een geheimzinnig dagboekje brengt marien bioloog Jerry Allen in verwarring. De ontmoeting met eigenaardige zeewezens die Priscilla Blextone in haar eeuwenoude dagboek beschrijft, lijkt levensecht. Haar tekeningen en beschrijving komen overeen met wezens die ook wel zeemeerminnen worden genoemd. Als wetenschapper weet Jerry Allen dat dat niet mogelijk is. Zeemeerminnen bestaan niet. Of…? 

Dan wordt Allen’s verlof onderbroken. De marine heeft dringend zijn hulp nodig. Op een locatie dicht bij het Great Barrier Reef ziet Allen geheime beelden van onbekende wezens die de marine heeft gefilmd. Onbekende wezens die verdacht veel lijken op de zeemeerminnen die Priscilla Blextone twee eeuwen eerder al had beschreven. Zou het dan toch…?
Download het verhaal hier gratis!


Met Kerst komen dromen uit. Sacha kan zich als fotografe niets beters voorstellen dan de feestdagen door te brengen onder het Noorderlicht. En dat lijkt haar familie ook te denken. Plotseling zit Sacha als enige vrijgezel tussen al haar kleffe familieleden op een romantisch cruiseschip. Eenzamer dan ooit brengt Sacha de avond door op het dek; waar ze onverwachts toch gezelschap krijgt van een knappe reisgids. Want tenslotte mag niemand met Kers alleen zijn.
Lees het verhaal hier gratis!Het is zomer. Buiten stijgen de temperaturen, maar binnen de muren van het vliegveld lopen de gemoederen hoger op. Mensen die afscheid nemen, mensen die terugkomen van vakantie en mensen die het vliegtuig missen. Alles wordt vastgelegd door het tv-programma 'Dagelijks Dag'; een combinatie van 'Hello, Goodbye' en 'All you need is love'. Presentatoren Delia en Daimen vinden zo ook de twee verloren zielen Loïs en Evan met ieder hun eigen bizarre verhaal. Of wordt het dan toch opeens hun verhaal? Van hen samen? Wil Loïs daar wel aan denken?