VroemvrouwVroemvrouw: 
Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers niets meer te verwachten; haar liefdesleven is net zo chaotisch als haar drukke baan. Maar nu dreigt het enige kleine beetje zekerheid dat ze had, haar werk op de praktijk, te vervallen en is Gemma ten einde raad.

Welkom in het hectische leven van Gemma, waar vriendinnen een groter beroep op haar doen dan dat ze aan kan, exen de praktijk terroriseren en een bemoeizuchtige moeder er een persoonlijke levensmissie van heeft gemaakt om Gemma aan de man te helpen.

Vruchtvrouw:
Gemma is terug! En hoe!Een eigen praktijk waar ze altijd van gedroomd heeft en dat is niet alles... Haar liefdesleven is ook opgebloeid zonder dat haar moeder daaraan te pas heeft hoeven komen (hoewel ze zich er uiteraard nog steeds mee bemoeit). Maar voordat Gemma de touwtjes weer in handen heeft lopen de spanningen alweer hoog op. Zo is er een nieuwe stagiaire die dezelfde smaak in mannen blijkt te hebben en lijkt spontaan de gehele vrouwelijke bevolking van het dorp in verwachting te zijn. Inclusief Gemma zelf.

De wanhoop is nabij als Gemma opnieuw de praktijk lijkt te verliezen en ook haar relatie op de klippen dreigt te lopen. En dat zijn alleen nog maar haar eigen problemen. Lukt het Gemma om alles weer onder controle te krijgen?

 


Vroembabe
Gemma gaat trouwen!

Dat is echter geen reden voor haar moeder om zich vooralsnog met haar liefdesleven te bemoeien. Ze heeft namelijk zat ideeën voor de bruiloft en goede raad in overvloed, zeker nu Gemma zelf moeder is.
Slapeloze nachten, vieze luiers en zwangerschapskwaaltjes die tot na de geboorte aanhouden. Gemma wil het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag, maar op de praktijk lijkt niets meer hetzelfde. En dan is daar ook nog die knappe fysiotherapeut...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten