woensdag 12 september 2018

Een sprookje dat uitkomt

Er was eens...

Binnenkort verschijnt mijn eerst 'losstaande' roman 'Sprookjes bestaan niet'. Dit boek bevat dus een nieuw verhaal én nieuwe personages. Ik stel jullie graag voor aan...

Amelie heeft één passie: dansen.
Dat haar familie al jaren op haar neerkijkt omdat ze, ondanks ze de dansacademie heeft afgerond, niet aan het werk komt - dat maakt haar niets uit. Vandaag krijgt ze namelijk de kans van haar leven en zal ze zich tegenover hen bewijzen: auditie doen voor het Nationaal Ballet.

Door een klein foutje komt Amelie echter terecht bij de auditierondes van Elfelot, het grootste pretpark van Nederland en bekend van verschillende animatiefilms. Amelie wordt gecast als een van de personages uit de films. In plaats van haar spitzen en een tutu draagt ze een prinsessenjurk en hoge hakken waarmee ze door het park paradeert en zorgt voor een dosis entertainment voor de bezoekers. In plaats van  een leven als ballerina moet Amelie nu naar geld verdienen als cosplayer.

Drie probleempjes: Amelie heeft niets met kinderen, kan niet acteren en haar hele familie denkt dat ze aangenomen is bij het Nationaal Ballet en heeft de kaartjes voor de voorstelling al geboekt...


Bovenstaande foto's heb ik, uiteraard, zelf  als ware fotografe/toerist geschoten in de Efteling. (Een plek waar sprookjes wel bestaan, overigens). En reken maar dat die kikker een rol speelt in het boek ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten